15.07.2025
Дегустаційний аркуш
Прізвище, ініціали: __________________ Дата: _____
Назва організації: ____________________
№ з/п | Назва продукту, виробник | Органолептичне оцінювання продукту за 5-баловою шкалою | Інші зауваження | ||||||
Зовнішній вигляд | Колір | Запах, аромат | Консистенція | Смак | Соковитість | Середня оцінка, бал | |||
Підпис______________
Примітка:
Під час дегустування думками не обмінювалися.
Оцінювання здійснювалось за п'ятибаловою системою:
5 – відмінна кість;
4 – хороша якість;
3 – задовільна якість;
2 – незадовільна якість;
1 – погана якість.
…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
31.07.2025
Чек-лист контрольних інспекцій