Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
15.07.2025

Дегустаційний аркуш

Прізвище, ініціали: __________________ Дата: _____
Назва організації: ____________________

№ з/п

Назва продукту, виробник

Органолептичне оцінювання продукту за 5-баловою шкалою

Інші зауваження

Зовнішній вигляд

Колір

Запах, аромат

Консистенція

Смак

Соковитість

Середня оцінка, бал

          
          
          
          

Підпис______________

 

Примітка:

Під час дегустування думками не обмінювалися.

Оцінювання здійснювалось за п'ятибаловою системою:

5 – відмінна кість;

4 – хороша якість;

3 – задовільна якість;

2 – незадовільна якість;

1 – погана якість.

 

 

 …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ