Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
26.06.2025

НАЗВА ОПЕРАТОРА РИНКУ

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 

 

ТФ ПП …..


 

ЖУРНАЛ РЕЄСТРАЦІЇ ПРОФІЛАКТИЧНИХ МЕДИЧНИХ ОГЛЯДІВ

 

 

Розпочато _________________

Завершено _________________

Відповідальна особа _________________

 

№ з/п

ПІБ

працівника

Посада

Дата пройденого медогляду

Дата

наступного медогляду

Результати медогляду

Підпис особи, відповідальної за проведення медоглядів

       

 

 

 

 

Форму Журналу розроблено експертом і рекомендовано до використання.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ