Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.08.2025

_____________________________________________________________________
(повне найменування підприємства із зазначенням підпорядкованості)

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО:

Наказ _______________________

              (посада роботодавця і

_________________________________

       найменування підприємства)

_____________________ № ______

            (число, місяць, рік)




 

 

 


 


 


 


 


 

Інструкція з охорони праці № 

для працівників, які працюють на автоматичному зварювачі лотків у м’ясному цеху

 

1. Загальні положення

1.1. Ця інструкція встановлює вимоги з охорони праці для працівників (опертаорів), які виконують роботи на автоматичному зварювачі…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ