Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
01.09.2025

Журнал обліку підготовки фахівців на рибопереробних підприємствах

 

Посада

ПІБ

Рік народження

Освіта: коли і який заклад закінчив

Атестація

Навчання за системою НАССР

Підвищення кваліфікації

1

2

3

4

5

6

7

       

 

 

 

 

Форму розроблено експертом і рекомендовано до використання.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ