Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи обов'язково визначати показник ЗМЧ з рук робітників, чи можна тільки БГКП?

На запитання відповідає
Катерина Шмирьова,
фахівець зі стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»

У Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) прописані загальні вимоги до гігієни персоналу і обов’язки операторів ринку:

  • ст. 20 «Обов’язки операторів ринку»: оператори ринку зобов’язані дотримуватись…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ