Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
04.09.2025

Ф5-ПР–7.5

 

Лист реєстрації змін

 

Номер зміни

Номер аркуша

Всього аркушів у документі

Номер повідом-лення про зміни

Підпис

Дата внесення змін

Дата введення змін

Зміненого

Заміненого

Нового

Анульованого

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

          
          

 

 

 

 

Форму зразка розроблено експертом і рекомендовано до використання.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ