Чи зазначати про натуральну оболонку (наприклад, черева баранячі) у складі м'ясних напівфабрикатів / ковбаси? Чи враховувати оболонку як інгредієнт при рецептурному обрахунку масової частки інгредієнтів продукту?

На запитання відповідає
Катерина Рожновська,
аудиторка із сертифікації, технічна експертка, тренерка з систем НАССР, систем менеджменту якості, екологічного управління, охорони здоров'я та безпеки праці
Для розв'язання цього питання варто спиратись на прийняту в Україні термінологію, нормативні та законодавчі вимоги щодо виробництва та інформування споживачів щодо харчових продуктів, зокрема Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закон…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу