Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи зазначати про натуральну оболонку (наприклад, черева баранячі) у складі м'ясних напівфабрикатів / ковбаси? Чи враховувати оболонку як інгредієнт при рецептурному обрахунку масової частки інгредієнтів продукту? 

На запитання відповідає
Катерина Рожновська,
аудиторка із сертифікації, технічна експертка, тренерка з систем НАССР, систем менеджменту якості, екологічного управління, охорони здоров'я та безпеки праці

Для розв'язання цього питання варто спиратись на прийняту в Україні термінологію, нормативні та законодавчі вимоги щодо виробництва та інформування споживачів щодо харчових продуктів, зокрема Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закон…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ