Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
05.09.2025
Внутрішній аудит на невеликому підприємстві: нюанси проведення
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Визначення необхідної кількості внутрішніх аудиторів (далі аудиторів) залежить не лише від розміру підприємства, але й від складності системи управління; частоти та обсягу аудиторських перевірок (завдання аудиту), а також компетентності аудитора. 

Рекомендаціїякі допоможуть визначити необхідну кількість аудиторів:

1. Визначення складності системи управління. Проаналізуйте розмір підприємства (середнє підприємство: від 50 до 250 працівників) та складність системи управління (кількість процесів та взаємозв’язків між цими процесами). Найбільш складними є системи управління на…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ