Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2025
Планування внутрішнього аудиту системи управління та підготовка до його здійснення
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Процес внутрішнього аудиту (далі – аудит) для здійснення перевірки будь-якої системи управління застосовує три основних етапи:

  1. Планування аудиту та підготовка до його здійснення.

  2. Проведення аудиту та оформлення його результатів.

  3. Контроль виконання коригувань і коригувальних дій та аналіз їх результативності. 

Розглянемо детальніше кожний етап, починаючи із планування. 

Аудити поділяються на планові, які проводяться на підставі затвердженого річного графіка, та позапланові, які проводяться у разі потреби за вказівкою/розпорядженням керівництва. 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ