Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
21.02.2023
Навчання персоналу основних принципів менеджменту якості та безпечності харчової продукції
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Під час впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів (далі – СМБХП) необхідним елементом є компетентність (освіта, підготовленість, кваліфікація та досвід) персоналу, а також його готовність до виконання поставлених завдань.

Методами визначення компетентності персоналу можуть бути самооцінювання та оцінювання компетентності безпосередніми керівниками через встановлені проміжки часу та за визначеними критеріями та методами оцінювання (наприклад, оцінювання персоналу за квартал або півріччя).

 

Коментар експерта

Кожний співробітник повинен мати постійний…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ