21.02.2023
Навчання персоналу основних принципів менеджменту якості та безпечності харчової продукції
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Під час впровадження системи менеджменту безпечності харчових продуктів (далі – СМБХП) необхідним елементом є компетентність (освіта, підготовленість, кваліфікація та досвід) персоналу, а також його готовність до виконання поставлених завдань.
Методами визначення компетентності персоналу можуть бути самооцінювання та оцінювання компетентності безпосередніми керівниками через встановлені проміжки часу та за визначеними критеріями та методами оцінювання (наприклад, оцінювання персоналу за квартал або півріччя).
Коментар експерта
Кожний співробітник повинен мати постійний…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу