Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
20.11.2025
Проведення внутрішнього аудиту та оформлення його результатів
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Розглянемо процедуру проведення аудиту та покажемо способи оформлення результатів перевірки. 

Коментар експерта

ДСТУ ISO 19011:2019 «Настанови щодо проведення аудитів систем управління» надає загальні рекомендації щодо здійснення як зовнішнього, так і внутрішнього аудиту, які стосуються різних систем управління. Однак, зовнішній і внутрішній аудит мають різні цілі й завдання. Крім того, кожна система управління має свою ціль та особливості її функціонування, визначені у стандартах на ці системи. Тому для визначення процедури аудиту конкретної системи управління (наприклад, система управління:…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ