Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є особливі вимоги до вхідного контролю та зберігання мийних та дезінфекційних засобів?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

Всі мийні засоби повинні бути занесені у Державний реєстр дезінфекційних засобів

Крім того, при прийманні мийних та  дезінфекційних засобів треба звернути увагу на термін придатності та наявність супровідних документів. Усі мийні засоби мають бути дозволені для використання у…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ