Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
18.09.2025

Протокол ідентифікації та оцінювання загроз навмисного псування харчових продуктів

№ п/п

Об’єкт оцінювання

Загроза

Потенційний

 вплив

Рівень впливу

Ймовірність

Рівень ризику

Наявні заходи у межах стратегії пом’якшення

Чи підходи доречні?

Чи відповідні?

1

Особи та/або групи, які можуть захотіти завдати шкоди

1.1

Професійні хакериІнформація про організацію, що розвивається, може провокувати атакуПошкодження ІТ-програм та ІТ-інфраструктури

4

3

В

1. Доступ до комп’ютерної мережі підприємства захищений паролями електронного доступу і здійснюється під унікальними іменами користувачів

2. Задокументована інформація…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ