Зразок заповнення
18.09.2025
Протокол ідентифікації та оцінювання загроз навмисного псування харчових продуктів
№ п/п | Об’єкт оцінювання | Загроза | Потенційний вплив | Рівень впливу | Ймовірність | Рівень ризику | Наявні заходи у межах стратегії пом’якшення | Чи підходи доречні? Чи відповідні? |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Особи та/або групи, які можуть захотіти завдати шкоди | |||||||
1.1 | Професійні хакери | Інформація про організацію, що розвивається, може провокувати атаку | Пошкодження ІТ-програм та ІТ-інфраструктури | 4 | 3 | В | 1. Доступ до комп’ютерної мережі підприємства захищений паролями електронного доступу і здійснюється під унікальними іменами користувачів 2. Задокументована інформація… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
31.07.2025
Чек-лист контрольних інспекцій