Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.07.2025

Чек-лист перевірки на санпропускнику

 

Запитання

Так / Ні

Коментар

1.

Наявність розділення зон «брудна» / «чиста»  

2.

Шафи / місця для зберігання власного / санітарного одягу  

3.

Забезпечення місця миття рук гарячою водою  

4.

Наявність дозаторів мила / антисептика  

5.

Наявність паперових рушників / справної сушарки  

6.

Дезінфікуючі бар'єри для взуття (килимки, ванночки)  

7.

Наявність візуальної інструкції для персоналу  

8.

Система контролю проходження (журнал, сканер, відео)  

 

 

 

Зразок розроблено експертом і рекомендовано до використання.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ