Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.12.2025

Форма Ф3-МТ-8.5.2

Затверджую:

Директор ______________________

                    (назва компанії)

_____________________________ 
               (ПІБ)
 «___»____________________20__ р.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

Протокол визначення критичних меж

 

Продукція/послуга: ___________________________________

Визначення критичних меж ґрунтується на вимогах ТУ, технологічних інструкцій, санітарних норм на продукцію та досвіді виробництва

стадії*

Стадія (етап) процесу

№ КТК

Опис небезпечного чинника

Заходи управління

Критичні межі

      
      
      

 

Керівник групи безпечності:          (підпис)________________ ПІБ _________________

 

Члени групи безпечності:…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ