Які види випробувань згідно із Законом України «Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами» від 03.11.2022 № 2718-IX необхідно провести на виробництві з виготовлення пива, сидрів, води, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв розливом у ПЕТ, склотару, КЕГи та алюмінієву банку?
На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Відповідь на це питання регулюється в межах функціонування на вказаному підприємстві Системи безпечності харчових продуктів (HACCP), що складається з набору правил, які визначають, які дії слід зробити для впровадження, обслуговування і документування системи на виробництві. Так, у процесі…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу