Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
03.12.2025
 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Керівник калібрувальної лабораторії

_______________      __________________
   (підпис)                             (ПІБ)

___________________________  2025 р.
      (дата затвердження)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОВНОВАЖЕННЯ ПЕРСОНАЛУ

ПІБ уповноваженої особи
 
                                                 

 

Співробітник, прізвище якого наведено вище, має відповідну кваліфікацію, практичну підготовку та досвід і продемонстрував свою компетенцію щодо виконання зазначених видів робіт.

Повноваження надано на:

  • розроблення методики калібрування;
  • модифікацію, верифікацію та валідацію методики калібрування;
  • виконання калібрування згідно з методикою калібрування (таблиця, колонка 4);
  • керування…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ