Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи впливає форма фруктів (цілі, шматочки, порошок) на те, чи потрібно писати в назві «з полуницею», «зі смаком полуниці»? При цьому до складу каші входить ягода сушена в порошку або концентрат соку (немає цілих ягід) в кількості 2 % та є ароматизатор.

На запитання відповідає
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції

В Україні маркування продуктів регулюється зокрема Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон) та іншими нормативно-правовими актами.

Основний принцип цього закону полягає в тому, щоб не вводити споживача в оману щодо складу продукту та його назву.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ