Як правильно має бути оформлене подовження терміну придатності сировини (інгредієнт у ресторані), виробник надає лише гарантійний лист? Ким він повинен бути підписаний? Які ще документи має надати виробник, щоб не було питань до ресторану?
На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Відповідно до статті 1 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон):
мінімальний термін придатності харчового продукту – дата, до настання якої характеристики харчового продукту залишаються незмінними у межах, визначених оператором ринку харчових продуктів,…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу