Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
02.12.2025
Дієтичні добавки: особливості реалізації в Україні
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Ринок дієтичних добавок (далі – ДД) в Україні демонструє стабільне зростання внаслідок підвищення уваги споживачів до здорового способу життя, профілактики захворювань та підтримки функціональних можливостей організму. Водночас дієтичні добавки залишаються специфічною категорією продукції, яка не належить ані до лікарських засобів, ані до традиційних харчових продуктів, що зумовлює особливості їх регулювання та контролю. Це створює низку викликів як для виробників та імпортерів, так і для органів контролю та кінцевих споживачів.

В умовах інтеграції України до європейського ринку та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ