Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Вхідний контроль непродовольчої сировини: налаштування системи
Тетяна Литвиненко,
<p>керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»</p> <p> </p> <p>• 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту</p> <p>• сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001</p> <p>• автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001</p>

Як театр починається з вішал, виробництво якісної продукції починається з якісних матеріалів. Тож, пропонуємо розглянути систему вхідного контролю, її побудову, налаштування та функціонування.

Вхідний контроль проводять із метою недопущення у виробництво продукції, що не відповідає встановленим вимогам (умови постачання, контракт тощо) та вимогам нормативної документації (НД).

Основні елементи побудови системи контролю:

  • номенклатура (перелік) продукції, що підлягає контролю;
  • вимоги до продукції (критерії оцінювання);
  • постачальники;
  • відповідальні за процес вхідного контролю.

Порада експерта…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ