28.08.2023
Вхідний контроль непродовольчої сировини: налаштування системи

Тетяна Литвиненко,
<p>керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»</p>
<p> </p>
<p>• 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту</p>
<p>• сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001</p>
<p>• автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001</p>
Як театр починається з вішал, виробництво якісної продукції починається з якісних матеріалів. Тож, пропонуємо розглянути систему вхідного контролю, її побудову, налаштування та функціонування.
Вхідний контроль проводять із метою недопущення у виробництво продукції, що не відповідає встановленим вимогам (умови постачання, контракт тощо) та вимогам нормативної документації (НД).
Основні елементи побудови системи контролю:
- номенклатура (перелік) продукції, що підлягає контролю;
- вимоги до продукції (критерії оцінювання);
- постачальники;
- відповідальні за процес вхідного контролю.
Порада експерта…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
08.11.2022
Контроль за безпечністю харчової сировини