Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Якими офіційними джерелами потрібно користуватися для визначення та перевірки показників поживної цінності харчових продуктів? Які національні чи міжнародні довідники показників поживної цінності вважаються офіційними та рекомендованими для використання в Україні? Чи існують державні бази даних, що містять стандартизовані значення поживної цінності? Яким чином користуватися такими даними у випадку відсутності аналітичних лабораторних вимірювань? 

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

На сьогодні в Україні не існує жодного чинного нормативно-правового акта, який би офіційно затверджував єдині таблиці чи довідники щодо хімічного складу та енергетичної цінності конкретних харчових продуктів.

Довідка

Раніше така інформація містилася у Методиці визначення хімічного складу та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ