Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Які вимоги до маркування харчової продукції на період воєнного стану?

На запитання відповідає
Андрій Гевко,
партнер, адвокат юридичної фірми "Bargen"

Перелік обов’язкової інформації, яка має бути зазначена при маркуванні харчової продукції. визначено в ст. 6 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Водночас на період воєнного стану Уряд спростив вимоги до маркування та прийняв постанови № 186 від 03.03.2022 та №234…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ