Запрошуємо вас 19–21 березня 2024 року на триденний навчальний онлайн-курс «Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо Плани ТАССР і VACCP», де розглянемо професійні інструменти, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:
День 1-й (19 березня): НАССР, TACCP, VACCP – три кити харчової безпечності | |
День 2-й (20 березня): Система VАССР – інструмент протидії харчовому шахрайству | |
День 3-й (21 березня): Система TACCP – біопильність та запобігання харчовому тероризму | |
|
+ онлайн-тестування за тематичними блоками курсу |
Формат заходу: онлайн на платформі Zoom.
Спікер:
Олена Шульга, менеджер систем якості й харчової безпечності, експерт з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення
- 20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
- успішна практика у реконструкції старого виробництва та будівництві нового сучасного заводу
- авторка та співавторка численних тренінгів із систем якості та харчової безпечності, Lean production та Progressive Quality
Світлана Березова, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга
- головний аудитор у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, LL-C (Certification)
- 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
- 13+ років виробничого досвіду на харчових підприємствах
Наталія Олексієнко, експерт-практик, к.т.н., доцент Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій
- 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
- 15 + років науково-педагогічного стажу
- авторка та співавторка 30+ наукових та практичних публікацій, співавтор двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі
Програма заходу за посиланням.