Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
11.03.2024
Курс підвищення кваліфікації «Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо Плани ТАССР і VACCP»

Запрошуємо вас 19–21 березня 2024 року на триденний навчальний онлайн-курс «Харчове шахрайство та біотероризм: розробляємо й упроваджуємо Плани ТАССР і VACCP», де розглянемо професійні інструменти, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:

3

День 1-й (19 березня): НАССР, TACCP, VACCP – три кити харчової безпечності

3

День 2-й (20 березня): Система VАССР – інструмент протидії харчовому шахрайству

3

День 3-й (21 березня): Система TACCP – біопильність та запобігання харчовому тероризму

 

+ онлайн-тестування за тематичними блоками курсу


Формат заходу: онлайн на платформі Zoom.


Спікер:

Олена Шульга, менеджер систем якості й харчової безпечності, експерт з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення

  • 20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
  • успішна практика у реконструкції старого виробництва та будівництві нового сучасного заводу
  • авторка та співавторка численних тренінгів із систем якості та харчової безпечності, Lean production та Progressive Quality

 

Світлана Березова, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга

  • головний аудитор у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, LL-C (Certification)
  • 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
  • 13+ років виробничого досвіду на харчових підприємствах

 

Наталія Олексієнко, експерт-практик, к.т.н., доцент Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій

  • 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі
  • 15 + років науково-педагогічного стажу
  • авторка та співавторка 30+  наукових та практичних публікацій, співавтор двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі

 

 Програма заходу за посиланням.