Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
24.01.2025
Вебінтенсив «Актуальне харчове законодавство–2025»
  • Яких змін зазнає ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» у 2025 році
  • Чого очікувати від ЗУ «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення безпечності та якості харчових продуктів»
  • Як зміни у новій редакції Codex Alimentarius вплинуть на наказ Мінагрополітики № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»
  • Як вплине на систему НАССР підприємств харчової галузі новий ЗУ «Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами», набираючи чинність у 2025-му
  • Які нові показники безпечності для об’єктів санітарних заходів і зміни у програмах-передумовах запроваджують нові й оновлені накази МОЗ
  • Для яких груп товарів упроваджується режим експортного забезпечення
  • У яких сферах діяльності поновлено планові перевірки з 1 січня 2025 року
  • Які законодавчі та регламентувальні вимоги очікують набрання чинності у найближчій перспективі

 

Запрошуємо на вебінтенсив, де підіб’ємо нормативно-правові підсумки – 2024, відстежимо новації – 2025, актуалізуємо вимоги та поговоримо про перспективи процесу гармонізації українського законодавства з питань якості та харчової безпечності зі стандартами ЄС у межах Угоди про асоціацію


Руку на пульсі останніх законодавчих змін тримають:

Світлана Березова, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга

  • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
  • 20 років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
  • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах 
Марина Бурдейна, шеф-редакторка професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості», модераторка заходу

    

Вартість участі*:

Вебпрактикум + електронний сертифікатВебпрактикум + друкований сертифікат
4049 грн 4199 грн
*Другому та наступним учасникам від однієї компанії знижка на участь 40%.
** Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє знижка 10%. Знижки не сумуються

Придбати участь