Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
26.03.2025
V Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес – 2025: глобальні тренди та локальні рішення»

V Всеукраїнський з'їзд – бізнес-майданчик, де точно будуть:

 інсайти від топів українського харчового бізнесу

 рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами

 мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності

 розіграш спецпризів від партнерів події

 

НЕТВОРКІНГ

Food business–25 буде корисним для:

директорів та інженерів з якості

 начальників виробництв

 директорів з розвитку

 менеджерів з якості та харчової безпечності

 керівників та учасників груп HACCP

 керівників лабораторій

 аудиторів та консультантів

 усіх зацікавлених фахівців харчової галузі

 

Що таке FOOD BUSINESS'25

♦ інсайти від топів українського харчового бізнесу

♦ рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами

♦ мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності

♦ розіграш спецпризів від партнерів події

7+

годин дискусій
та навчання

 

100+ 

гостей

 

15+

спікерів

 

 

https://www.events.techmedia.com.ua/foodbusiness25

 

 

Вартість участі:

Приїду до КиєваДолучуся онлайн

Участь офлайн

 Вітальна запашна ранкова кава

 Нетворкінг з колегами по ринку

 Ексклюзивний і практичний контент

 Кава-брейки впродовж усієї події

 Інформаційні матеріали та подарунки від партнерів

 Презентації від спікерів

 Повний відеозапис з’їзду

 Професійних фотограф у залі до ваших послуг та фотозвіт з події

Ексклюзивний і практичний контент

• Презентації від спікерів

• Пряма трансляція події

• Можливість ставити запитання спікерам

• Повний відеозапис з’їзду

9 799 грн7 299 грн 

Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь: Приїду до Києва – 8999 грн, Долучуся онлайн – 6499 грн відповідно

 

 

 

Що формує майбутнє харчової галузі у 2025?

Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація
Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань
Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись
Змін до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні
Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти»
Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати
Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі
Сертифікаційний аудиту за FSSC, IFS, ISO: реальні кейси, досвід, факапи + інсайти аудиторів
Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі
Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках
Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану
Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни
Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках
Інновації у харчовому виробництві: які технології формують майбутнє ринку
Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності
Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі
Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація Сертифікаційний аудиту за FSSC, IFS, ISO: реальні кейси, досвід, факапи + інсайти аудиторів
Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі
Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках
Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану
Змін до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни
Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках
Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти» Інновації у харчовому виробництві: які технології формують майбутнє ринку
Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності

 

 

 

 

Спікери Food business–25:

1

 

Юрій Миркеєв

заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві

2

Світлана Березова

тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга

  • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
  • 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
  • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
3

Анастасія Ковбаса

провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»

  • 6+ років досвіду роботи в харчовій галузі
  • 5+ років на варті розвитку якості та безпечності продуктів у сфері ритейлу
  • спеціалізація: оцінка відповідності виробничих процесів до вимог стандартів якості, проведення аудитів постачальників та впровадження практик контролю якості в торговельних мережах
4

Денис Гончар

провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»

  • 16+ років аудиторської діяльності
  • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
  • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
5

Олена Сініцина

засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo

  • кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств
  • досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей
  • 16+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейлу
6

Тетяна Литвиненко

керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»

  • 16+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
  • авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
  • сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
6

Марина Бурдейна

модераторка з’їду, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»

  • 16+ років досвіду роботи в медіа
  • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
  • досвідчена організаторка форумів, з’їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
1

 

Юрій Миркеєв

заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві

2

Світлана Березова

тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга

  • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
  • 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
  • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
3

Анастасія Ковбаса

провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»

  • 6+ років досвіду роботи в харчовій галузі
  • 5+ років на варті розвитку якості та безпечності продуктів у сфері ритейлу
  • спеціалізація: оцінка відповідності виробничих процесів до вимог стандартів якості, проведення аудитів постачальників та впровадження практик контролю якості в торговельних мережах
4

Денис Гончар

провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»

  • 16+ років аудиторської діяльності
  • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
  • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
5

Олена Сініцина

засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo

  • кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств
  • досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей
  • 16+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейлу
6

Тетяна Литвиненко

керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»

  • 16+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
  • авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
  • сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
6

Марина Бурдейна

модераторка з’їду, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»

  • 16+ років досвіду роботи в медіа
  • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
  • досвідчена організаторка форумів, з’їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі

 

https://techmedia.com.ua/product/v-vseukrayinskyy-zyizd-kharchovyy-biznes-2025-hlobalni-trendy-ta-lokalni-rishennya