
V Всеукраїнський з'їзд – бізнес-майданчик, де точно будуть:
♦ інсайти від топів українського харчового бізнесу
♦ рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами
♦ мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності
♦ розіграш спецпризів від партнерів події
НЕТВОРКІНГ | |
Food business–25 буде корисним для: | |
→ директорів та інженерів з якості → начальників виробництв → директорів з розвитку → менеджерів з якості та харчової безпечності | → керівників та учасників груп HACCP → керівників лабораторій → аудиторів та консультантів → усіх зацікавлених фахівців харчової галузі |
Що таке FOOD BUSINESS'25 ♦ інсайти від топів українського харчового бізнесу ♦ рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами ♦ мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності ♦ розіграш спецпризів від партнерів події
|

Вартість участі:
Приїду до Києва | Долучуся онлайн |
• Участь офлайн • Вітальна запашна ранкова кава • Нетворкінг з колегами по ринку • Ексклюзивний і практичний контент • Кава-брейки впродовж усієї події • Інформаційні матеріали та подарунки від партнерів • Презентації від спікерів • Повний відеозапис з’їзду • Професійних фотограф у залі до ваших послуг та фотозвіт з події | • Ексклюзивний і практичний контент • Презентації від спікерів • Пряма трансляція події • Можливість ставити запитання спікерам • Повний відеозапис з’їзду |
9 799 грн | 7 299 грн |
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь: Приїду до Києва – 8999 грн, Долучуся онлайн – 6499 грн відповідно |
Що формує майбутнє харчової галузі у 2025?
♦ | Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством |
♦ | Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація |
♦ | Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань |
♦ | Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів |
♦ | Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись |
♦ | Змін до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні |
♦ | Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя |
♦ | Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти» |
♦ | Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати |
♦ | Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі |
♦ | Сертифікаційний аудиту за FSSC, IFS, ISO: реальні кейси, досвід, факапи + інсайти аудиторів |
♦ | Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі |
♦ | Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках |
♦ | Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану |
♦ | Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни |
♦ | Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках |
♦ | Інновації у харчовому виробництві: які технології формують майбутнє ринку |
♦ | Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності |
♦ | Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством | ♦ | Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі | |
♦ | Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація | ♦ | Сертифікаційний аудиту за FSSC, IFS, ISO: реальні кейси, досвід, факапи + інсайти аудиторів | |
♦ | Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань | ♦ | Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі | |
♦ | Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів | ♦ | Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках | |
♦ | Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись | ♦ | Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану | |
♦ | Змін до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні | ♦ | Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни | |
♦ | Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя | ♦ | Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках | |
♦ | Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти» | ♦ | Інновації у харчовому виробництві: які технології формують майбутнє ринку | |
♦ | Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати | ♦ | Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності |
Спікери Food business–25:
![]()
| Юрій Миркеєв заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві |
![]() | Світлана Березова тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга
|
![]() | Анастасія Ковбаса провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
|
![]() | Денис Гончар провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»
|
![]() | Олена Сініцина засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo
|
![]() | Тетяна Литвиненко керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
|
![]() | Марина Бурдейна модераторка з’їду, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
|
![]()
| Юрій Миркеєв заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві |
![]() | Світлана Березова тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга
|
![]() | Анастасія Ковбаса провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
|
![]() | Денис Гончар провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»
|
![]() | Олена Сініцина засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo
|
![]() | Тетяна Литвиненко керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»
|
![]() | Марина Бурдейна модераторка з’їду, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
|