Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
08.02.2024
Вебінтенсив «Харчове законодавство – 2024: вимоги, ключові зміни, перспективи»

Запрошуємо вас 13 лютого 2024 року на вебінтенсив «Харчове законодавство – 2024: вимоги, ключові зміни, перспективи», де відстежимо новації та освіжимо вимоги в таких основних напрямах:

3

Базове санітарне та законодавство у сфері безпечності харчових продуктів: вимоги до програм-передумов і системи харчової безпечності

3

Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника

3

Маркування харчових продуктів, інформування споживачів та актуальні вимоги до пакувальних матеріалів, що призначені до контакту з харчовими продуктами

3

Планові та позапланові заходи державного контролю: чи чекати візиту Держпродспоживслужби 

3

Законодавчі перспективи та новації, що наберуть чинності по завершенні воєнного стану

 

Формат заходу: онлайн на платформі Zoom.

Спікер:

  • Світлана Березова, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга.


 Програма заходу за посиланням.