Події
08.02.2024
Вебінтенсив «Харчове законодавство – 2024: вимоги, ключові зміни, перспективи»
![](https://qualityexpert.com.ua/sites/default/files/styles/new/public/new/Baner_13_feb_ya_FB.png?itok=o_QdjBBC)
Запрошуємо вас 13 лютого 2024 року на вебінтенсив «Харчове законодавство – 2024: вимоги, ключові зміни, перспективи», де відстежимо новації та освіжимо вимоги в таких основних напрямах:
|
Базове санітарне та законодавство у сфері безпечності харчових продуктів: вимоги до програм-передумов і системи харчової безпечності |
|
Управління відходами на харчовому виробництві та розширена відповідальність виробника |
|
Маркування харчових продуктів, інформування споживачів та актуальні вимоги до пакувальних матеріалів, що призначені до контакту з харчовими продуктами |
|
Планові та позапланові заходи державного контролю: чи чекати візиту Держпродспоживслужби |
|
Законодавчі перспективи та новації, що наберуть чинності по завершенні воєнного стану |
Формат заходу: онлайн на платформі Zoom.
Спікер:
- Світлана Березова, тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга.
Програма заходу за посиланням.