Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.01.2025

ЦІЛІ У СФЕРІ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

на 20___ р.

№ п/п

Ціль

Кількісний показник цілей

Необхідні ресурси

Заплановані кроки (дії)

Відповідальний

Термін виконання

Відмітка про виконання

  1.  

Збільшити кількість замовлень продукції

На 10 %

50 000 грн

1. Розробити проєкт реклами.

2. Розмістити рекламу в соціальних мережах 

 

Протягом року

 

2.

Збільшити об’єм  виробництва продукції, що відповідатиме законодавчим, нормативним та споживчим вимогам шляхом покращення технологій та підвищення продуктивності праці

На 10 %

Згідно з бюджетом компанії

 

 

Протягом року

 

3.

Модернізація лінії

100 %

Згідно з бюджетом

 

 …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ