Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
  1. Якщо технічні умови розроблено, то чи є їх погодження обов'язковим? Якщо так, то з ким краще погоджувати: зі споживачем чи з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів? 

  2. Чи обов'язково отримувати висновок СЕС на ТУ? Якщо так, то коли краще це робити: до чи після погодження ТУ? 

  3. Висновок СЕС необхідно отримати на ТУ чи на виріб декорований?

Продукція – вироби скляні декоровані (пляшки для харчових рідин та флакони для косметичної продукції).

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

Від 01.10.2023 чинним є Закон України «Про систему громадського здоров’я», відповідно до якого Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» втратив свою чинність. Саме цим законом регламентувалось отримання…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ