Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Наскільки безпечним є мед (оскільки корисні властивості його погіршуються), якщо його тримати на підігріві (температура меду від 30,6°С до 41°С)? На підігріві мед тримається, щоб він не кристалізувався та гості могли його використовувати рідким. Такий мед тримається на підігріві не більше 72 годин, після чого замінюється на новий. Умови зберігання (згідно з наданою інформацією): зберігати у приміщення, захищених від прямих сонячних променів, за температури не вище ніж +25°С. Чи існують наукові дослідження щодо можливості підігрівання меду та як це може вплинути на безпечність цього продукту?

На запитання відповідає
Валерія Савіна,
фахівчиня зі стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «ІНТЕРСЕРТ-Україна»

На сьогодні вимоги до меду та його виробництва (використання) регламентуються такими документами:

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ