Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Які вимоги стосовно розміщення власної пральні на підприємстві харчової промисловості, а саме: виробництво олії рослинної?

На запитання відповідає
Катерина Рожновська,
аудиторка із сертифікації, технічна експертка, тренерка з систем НАССР, систем менеджменту якості, екологічного управління, охорони здоров'я та безпеки праці

Склад, площу та обладнання приміщень для чищення, прання, прасування, зберігання та, за необхідності, ремонту й видачі спецодягу визначають з огляду на кількість персоналу, кількість комплектів та форму санітарного і спеціального одягу та взуття. Склад і площа таких приміщень повинні…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ