Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Нормування праці на підприємствах харчової промисловості
Тарас Огарков,
головний аудитор ТОВ "ДКС Сертифік Україна"

Стрімкий розвиток ринкової економіки та зростання конкуренції в галузях, які виробляють харчові продукти, змушують промислові підприємства підвищувати ефективність роботи, що неможливо без встановлення норм праці та їхнього вдосконалення.

Норми праці покладено в основу:

  • системи планування;
  • організації оплати праці персоналу;
  • обліку та аналізу витрат на продукцію;
  • управління соціально-трудовими відносинами.

Коментар експерта

Нормування праці є найкращим способом зменшення витрат на оплату праці, зниження собівартості про- дукції та підвищення її конкурентоспроможності.

 

Організація…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ