28.08.2023
Нормування праці на підприємствах харчової промисловості

Тарас Огарков,
головний аудитор ТОВ "ДКС Сертифік Україна"
Стрімкий розвиток ринкової економіки та зростання конкуренції в галузях, які виробляють харчові продукти, змушують промислові підприємства підвищувати ефективність роботи, що неможливо без встановлення норм праці та їхнього вдосконалення.
Норми праці покладено в основу:
- системи планування;
- організації оплати праці персоналу;
- обліку та аналізу витрат на продукцію;
- управління соціально-трудовими відносинами.
Коментар експерта
Нормування праці є найкращим способом зменшення витрат на оплату праці, зниження собівартості про- дукції та підвищення її конкурентоспроможності.
Організація…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
25.09.2023
Медична книжка працівника