28.08.2023
Рекомендації щодо розміщення інструкцій та настанов у виробничих приміщеннях
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції
Терміни реалізації готової продукції та напівфабрикатів
Терміни реалізації слід розміщувати на стіні в цеху готової продукції, у салатному цеху, у цеху заготовин. Маркування продукції здійснюється відповідно до термінів допустимої реалізації.
Інструкція для розведення маточного розчину ДЕО-ХЛОРУ та ХЛОРАМІНУ-Б
Інструкції закріпляються на місці розведення розчину (наприклад, у мийному відділенні підприємства). Інструкції щодо розведення маточного розчину закріплюються окремо від загальних інструкцій робочих розчинів.
Журнал розведення засобів для дезінфекції, Журнал розведення…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
25.09.2023
Медична книжка працівника