Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Рекомендації щодо розміщення інструкцій та настанов у виробничих приміщеннях
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції

Терміни реалізації готової продукції та напівфабрикатів

 

Терміни реалізації слід розміщувати на стіні в цеху готової продукції, у салатному цеху, у цеху заготовин. Маркування продукції здійснюється відповідно до термінів допустимої реалізації.

 

Інструкція для розведення маточного розчину ДЕО-ХЛОРУ та ХЛОРАМІНУ-Б

 

Інструкції закріпляються на місці розведення розчину (наприклад, у мийному відділенні підприємства). Інструкції щодо розведення маточного розчину закріплюються окремо від загальних інструкцій робочих розчинів.

 

Журнал розведення засобів для дезінфекції, Журнал розведення…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ