02.10.2023
Особиста гігієна персоналу в організаціях продовольчої торгівлі
Тетяна Литвиненко,
<p>керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»</p>
<p> </p>
<p>• 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту</p>
<p>• сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001</p>
<p>• автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001</p>
Правила гігієни
Усі працівники організацій продовольчої торгівлі мають дотримуватися певних правил гігієни.
Правила гігієни працівників організацій торгівлі
- Приходити на роботу в чистому одязі.
- Залишати верхній одяг, особисті речі в гардеробі.
- Дотримуватися чистоти рук, обличчя, коротко стригти нігті.
- Перед початком роботи прийняти душ, надіти чистий санітарний одяг, сховати волосся під ковпак або косинку.
- Санітарний одяг має бути на зав’язках; категорично заборонено застосовувати ґудзики, гачки тощо.
- Заборонено застібати санітарний одяг шпильками, голками, зберігати в кишенях халатів…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
25.09.2023
Медична книжка працівника