Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
02.10.2023
Особиста гігієна персоналу в організаціях продовольчої торгівлі
Тетяна Литвиненко,
<p>керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»</p> <p> </p> <p>• 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту</p> <p>• сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001</p> <p>• автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001</p>

 

Правила гігієни

Усі працівники організацій продовольчої торгівлі мають дотримуватися певних правил гігієни.

 

Правила гігієни працівників організацій торгівлі

  • Приходити на роботу в чистому одязі.
  • Залишати верхній одяг, особисті речі в гардеробі.
  • Дотримуватися чистоти рук, обличчя, коротко стригти нігті.
  • Перед початком роботи прийняти душ, надіти чистий санітарний одяг, сховати волосся під ковпак або косинку.
  • Санітарний одяг має бути на зав’язках; категорично заборонено застосовувати ґудзики, гачки тощо.
  • Заборонено застібати санітарний одяг шпильками, голками, зберігати в кишенях халатів…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ