14.10.2025
Особиста гігієна персоналу на харчовому виробництві
Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Працівники підприємств харчової промисловості, громадського харчування і торгівлі, інших підприємств, установ, організацій, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, мають обов’язково проходити попередні (до прийняття на роботу) і періодичні медичні огляди.
Медичні огляди працівників харчової промисловості регулюються Законами України «Про охорону праці» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», а також підзаконними актами, зокрема постановою Кабінету…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
25.09.2023
Медична книжка працівника