21.09.2023
Порядок проведення медичних оглядів працівників підприємств харчової промисловості
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
Лікувально-профілактичне обслуговування працівників підприємств харчової промисловості, громадського харчування та інших організацій, чия професійна діяльність пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань та виникнення харчових отруєнь, – регламентує стаття 17 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 № 2694-XII, стаття 26 Закону України «Про систему громадського здоров’я» від 06.09.2022 № 2573-IX та Правила проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій,…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
25.09.2023
Медична книжка працівника