Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
21.09.2023
Порядок проведення медичних оглядів працівників підприємств харчової промисловості
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

 

Лікувально-профілактичне обслуговування працівників підприємств харчової промисловості, громадського харчування та інших організацій, чия професійна діяльність пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань та виникнення харчових отруєнь, – регламентує стаття 17 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 № 2694-XII, стаття 26 Закону України «Про систему громадського здоров’я» від 06.09.2022 № 2573-IX та Правила проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ