Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.03.2025

План управління небезпечними чинниками

 

Етап процесу

Суттєвий небезпечний чинник, яким управляють

Критичні межі ККТ / Критерій дії

Моніторинг

Коригування та коригувальні дії / Записи /протоколи/ відповідальні

Оцінювання результатів моніторингу / Записи /протоколи/ відповідальні

Що?

Як?

Періодич-ність?

Хто?

Записи з

моніторингу

Застосовні методи калібрування / Еквівалентні методи для верифікації достовірних вимірювань або спостережень

           

 

Розроблено:Посада ПІБДата:
Затверджено:Група НАССРПротокол групи НАССР № від (дата)

 

 

 

 

 

 

 

 

Рекомендовану форму зразка розроблено згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження  та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590.