План управління небезпечними чинниками
Етап процесу | Суттєвий небезпечний чинник, яким управляють | Критичні межі ККТ / Критерій дії | Моніторинг | Коригування та коригувальні дії / Записи /протоколи/ відповідальні | Оцінювання результатів моніторингу / Записи /протоколи/ відповідальні | |||||
Що? | Як? | Періодич-ність? | Хто? | Записи з моніторингу | Застосовні методи калібрування / Еквівалентні методи для верифікації достовірних вимірювань або спостережень | |||||
Розроблено: | Посада ПІБ | Дата: |
Затверджено: | Група НАССР | Протокол групи НАССР № від (дата) |
Рекомендовану форму зразка розроблено згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590.