Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
17.08.2021

Журнал перевірки режимів та якості миття, дезінфекції посуду, апаратури та обладнання

 

Дата перевірки

№ машини чи апарата

Найменування мийного

 розчину

Концентрація, %

Температура,0 C

Дезінфекційні розчини

Перевірка якості миття та дезінфекції

ПІБ /підпис контролера

найменування дезінфекційного розчину

температура, °C/експозиція

концентрація робочого розчину

вміст активної дієвої речовини

візуальний огляд

Залишки мийних чи дезінфекційних розчинів, визначені за індикаторним папером

Оцінка

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

04.04.2021

Місткість для засолювання риби

Safefoam VF9

5,0

30,0

Ласепт 344, Концентрований дезінфекційний засіб…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ