Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.02.2024

Графік миття та дезінфекції

 

Дата перевірки

№ машини чи апарата

Найменування мийного розчину

Концентрація, %

Температура,

 ℃

Дезінфекційні розчини

Найменування дезінфекційного розчину

Температура, ℃

Концентрація робочого розчину

Вміст активної дієвої речовини

02.01.2024

5

Glas

0,5

35

Хлордез

45

0,5

Активний хлор, не менше ніж 55%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рекомендовану форму зразка розроблено згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ