Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
05.02.2024

Журнал досліджень змивів із поверхонь, інвентарю, обладнання, рук

 

п/п

Дата відбирання змивів

Місце відбирання змивів

Дослідження на БГКП (коліформи)

Дослідження на стафілокок

Дослідження на інші мікрорганізми

Результати досліджень

Дата закінчення, підпис особи, яка проводила дослідження

Сер. Кеслера

Сер. Ендо

Мікроскопія

Сольовий бульйон

ЖСА

мікроскопія

каталаза

коагулаза

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

1.

15.12.2023

Виробничий цех

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

Не виявлено

 

27.12.2023 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ