Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
12.12.2024
Фальсифікація продукції, зумовлена економічними мотивами: як запобігти шахрайству з продуктами харчування. Система ТАССР
Владислав Веремеєнко,
Голова Асоціації з інтеграції НАССР, громадський діяч, провідний експерт із питань впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР

Харчова промисловість розглядає безпеку своєї продукції як одне з основних завдань. Протягом багатьох років промисловість і регулюючі органи працюють над розробкою законодавства для створення систем управління безпечністю харчової продукції, в результаті чого масштабні спалахи харчових отруєнь будуть зведені до мінімуму. Дані програми, як правило, засновані на прийнятих в усьому світі принципах аналізу небезпек у критичних контрольних точках (HACCP). Система HACCP уже продемонструвала свою ефективність для запобігання випадковому зараженню харчових продуктів.

Проте для виявлення або…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ