12.12.2024
Фальсифікація продукції, зумовлена економічними мотивами: як запобігти шахрайству з продуктами харчування. Система ТАССР
Владислав Веремеєнко,
Голова Асоціації з інтеграції НАССР, громадський діяч, провідний експерт із питань впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР
Харчова промисловість розглядає безпеку своєї продукції як одне з основних завдань. Протягом багатьох років промисловість і регулюючі органи працюють над розробкою законодавства для створення систем управління безпечністю харчової продукції, в результаті чого масштабні спалахи харчових отруєнь будуть зведені до мінімуму. Дані програми, як правило, засновані на прийнятих в усьому світі принципах аналізу небезпек у критичних контрольних точках (HACCP). Система HACCP уже продемонструвала свою ефективність для запобігання випадковому зараженню харчових продуктів.
Проте для виявлення або…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
28.10.2025
Вилучення та відкликання невідповідної або потенційно небезпечної харчової продукції з ринку
21.10.2025
Контроль за безпечністю харчової сировини