12.12.2024
Фальсифікація продукції, зумовлена економічними мотивами: як запобігти шахрайству з продуктами харчування. Система ТАССР
Владислав Веремеєнко,
Голова Асоціації з інтеграції НАССР, громадський діяч, провідний експерт із питань впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР
Харчова промисловість розглядає безпеку своєї продукції як одне з основних завдань. Протягом багатьох років промисловість і регулюючі органи працюють над розробкою законодавства для створення систем управління безпечністю харчової продукції, в результаті чого масштабні спалахи харчових отруєнь будуть зведені до мінімуму. Дані програми, як правило, засновані на прийнятих в усьому світі принципах аналізу небезпек у критичних контрольних точках (HACCP). Система HACCP уже продемонструвала свою ефективність для запобігання випадковому зараженню харчових продуктів.
Проте для виявлення або…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу