Підприємство із забою та переробки м'яса птиці сертифіковане згідно з вимогами Халяль. Чи достатньо на маркуванні продукції статус Халяль позиціонувати написом «Халяль»? Чи потрібно обов'язково наносити знак сертифікаційного органу Халяль?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Основним законодавчим документом щодо маркування харчових продуктів є Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон).
Відповідно до статті 1 Закону:
інформація про харчовий продукт – інформація, що стосується харчового продукту, яка надається кінцевому…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу