Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
12.12.2024

План управління запобіганням фальсифікації та харчовому шахрайству

Таблиця 3 В.1 Методичні рекомендації та визначення: Система VАССР

Продукт / група продуктів

Етап технологічного процесу

Вразливість

Ймовірність виникнення

Вплив загрози

Оцінка пріоритетності в балах

Мотивація / слушна нагода

Засоби контролю

Стратегія мінімізації (застосовна до кількості балів <10)

Верифікація

Цільне молокоОтримання молокаРозбавлення сирого молока для збільшення об'ємуМожливаНікчемний

3

У фермера існує економічна мотивація збільшити об'єм молока, розбавивши його. Слушна нагода випадає на рівні господарства, коли…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ