28.10.2025
Вилучення та відкликання невідповідної або потенційно небезпечної харчової продукції з ринку
Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Забезпечення безпечності харчових продуктів є однією з нагальних проблем сьогодення. У цивілізованих країнах світу повідомлення про інциденти, пов’язані з безпечністю харчових продуктів, з’являються майже щотижня. Інциденти стаються на різних ділянках виробничого циклу і можуть мати серйозні наслідки для виробників харчових продуктів через увагу ЗМІ й підвищену інформованість споживачів. Це змушує виробників вдаватися до крайніх заходів й ініціювати вилучення або відкликання невідповідної та/або потенційно небезпечної продукції з ринку. Невиконання цієї процедури спричиняє для компаній…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
16.12.2025
Валідація та верифікація ефективності технологічних процесів на виробництві за принципами НАССР
21.10.2025
Контроль за безпечністю харчової сировини