28.10.2025
          Вилучення та відкликання невідповідної або потенційно небезпечної харчової продукції з ринку
                                  
              Альона Хоменко,
                 керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
              Забезпечення безпечності харчових продуктів є однією з нагальних проблем сьогодення. У цивілізованих країнах світу повідомлення про інциденти, пов’язані з безпечністю харчових продуктів, з’являються майже щотижня. Інциденти стаються на різних ділянках виробничого циклу і можуть мати серйозні наслідки для виробників харчових продуктів через увагу ЗМІ й підвищену інформованість споживачів. Це змушує виробників вдаватися до крайніх заходів й ініціювати вилучення або відкликання невідповідної та/або потенційно небезпечної продукції з ринку. Невиконання цієї процедури спричиняє для компаній…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
                              21.10.2025
                  Контроль за безпечністю харчової сировини