Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
11.12.2024
Вилучення та відкликання невідповідної або потенційно небезпечної харчової продукції з ринку
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Забезпечення безпечності харчових продуктів є однією з нагальних проблем сьогодення. У цивілізованих країнах світу повідомлення про інциденти, пов’язані з безпечністю харчових продуктів, з’являються майже щотижня. Інциденти стаються на різних ділянках виробничого циклу і можуть мати серйозні наслідки для виробників харчових продуктів через увагу ЗМІ й підвищену інформованість споживачів. Це змушує виробників вдаватися до крайніх заходів й ініціювати вилучення або відкликання невідповідної та/або потенційно небезпечної продукції з ринку. Невиконання цієї процедури спричиняє для компаній…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ