Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
10.06.2024

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Директор підприємства     

« ______»  ______________ 202_ р.

 

 

 

 

 

 

Програма (Схема) виробничого контролю готової продукції за показниками безпеки в сторонніх лабораторіях

 

Найменування готової продукції

НТД

Показники

Періодичність

Пиво

ДСТУ 3888:2015 «Пиво. Загальні технічні умови»

  • Вміст токсичних елементів  (cвинець, кадмій, ртуть, миш’як);
  • радіонукліди  (Cs-137 і  Sr -90);
  • сульфіти
  • і т.п.

1 раз на рік

Напої безалкогольні

ДСТУ 4069:2016 «Напої безалкогольні. Загальні технічні умови»

  • Вміст токсичних елементів  (cвинець, кадмій, ртуть, миш’як);
  • радіонукліди (Cs-137 и Sr -90);
  • бензоат натрію;
  • і т.п.

1 раз на рік…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ