Зразок заповнення
22.06.2022
Журнал бракеражу вхідної продукції та сировини
Дата й час постачання |
Найменування |
Кількість вхідної сировини/продукції (кг/л/шт.) |
Назва та номер документу, що посвідчує походження, безпеку та якість |
Результати органолептичного оцінювання |
Кінцевий строк придатності |
Підпис відповідальної особи |
Примітка |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
дд.мм.рр |
Борошно пшеничне |
5 мішків по 10 кг |
Сертифікаті відповідності від дд.мм.рр |
Мішки цілі, сухі без забруднення. Запах властивий борошну |
дд.мм.рр |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
19.03.2024
Протокол нагляду за шкідниками
04.03.2024
Акт дегустації
04.03.2024
Дегустаційний лист оцінювання
22.02.2024
Журнал навчання персоналу