20.06.2024
Журнал контрою (бракеражу) за вхідною продукцією
Дата та час надходження |
Найменування продукту |
Постачальник (найменування та реєстраційний номер потужності або номер експлуатаційного дозволу) |
Кількість продукту |
№ супровідного документа |
Оцінка якості харчового продукту (доброякісний / недоброякісний) за зовнішнім виглядом, кольором, запахом, розміром |
Кінцевий строк реалізації |
Дата реалізації |
Підпис особи, що здійснює перевірку |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу