Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
20.06.2024

Бракеражний журнал сирої продукції та продуктів харчування

________________________________________
(назва закладу ресторанного господарства)

_________________________________________
(найменування юридичної особи, ПІБ фізичної особи – підприємця)

 

 

Початий «__» _____________ 20__ р.

Завершений «__» _____________ 20__ р.

 

 

 

 

Дата, час постачання харчових продуктів

Найменування продуктів, сирої продукції

Кількість продуктів

Номер та дата накладної

Номер документа, який підтверджує якість та безпеку

Органолептична оцінка отриманих продуктів та сирої продукції

Кінцевий термін реалізації

Дата…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ