Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.06.2022

Журнал бракеражу вхідної продукції та сировини

Дата й час постачання

Найменування

Кількість вхідної сировини/продукції (кг/л/шт.)

Назва та номер документу, що посвідчує походження, безпеку та якість

Результати органолептичного оцінювання

Кінцевий строк придатності

Підпис відповідальної особи

Примітка

1

2

3

4

5

6

7

8

дд.мм.рр

Борошно пшеничне

5 мішків по 10 кг

Сертифікаті відповідності від дд.мм.рр

Мішки цілі, сухі без забруднення. Запах властивий борошну

дд.мм.рр

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ