Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
20.06.2024

Журнал контрою (бракеражу) за вхідною продукцією

Дата та час надходження

Найменування продукту

Постачальник (найменування та реєстраційний номер потужності або номер експлуатаційного дозволу)

Кількість продукту

№ супровідного документа

Оцінка якості харчового продукту (доброякісний / недоброякісний) за зовнішнім виглядом, кольором, запахом, розміром

Кінцевий строк реалізації

Дата реалізації

Підпис особи, що здійснює перевірку

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ