Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
29.06.2022

Чек-лист зняття температурних показників

 

Тип холодильного обладнання: холодильна камера

Допустимі межі: від 0°C до +4°C

 

Графік контролю температурних режимів

Дата

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Субота

Неділя

t °C

ранок

3,2

3,8

3,7

3,6

3,7

3,3

3,5

вечір

3,4

3,4

3,5

3,4

3,7

3,4

3,6

t °C

ранок

 

 

 

 

 

 

 

вечір

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ