Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
04.03.2024

Дегустаційний лист оцінювання  ХХХ

Експерт № _____

Дата: _____

Показник

Зразок № 1

Зразок № 2

Зразок № 3

Зразок № 4

Зразок № 5

Смак

 

 

 

 

 

Запах

 

 

 

 

 

Зовнішній вигляд

 

 

 

 

 

Поєднання тіста і начинки

 

 

 

 

 

Колір тіста

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ