Зразок заповнення
22.02.2024
Журналу навчання персоналу
№ з/п |
Дата проведення навчання |
ПІБ співробітника |
Тема |
ПІБ інструктора |
Оцінка за результатами тестування |
1 |
11.12.2023 |
Іваник М.М. |
HACCP: 7 кроків, 12 принципів |
Петренко І.І. |
добре |
2 |
12.12.2023 |
Іваник М.М. |
Небезпека харчових продуктів. Фізичні, хімічні, біологічні чинники. Алергени |
Петренко І.І. |
відмінно |
3 |
13.12.2023 |
Іваник М.М. |
Програми-передумови системи НАССР 1. Належне планування виробничих, допоміжних і побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення |
Петренко І.І. |
задовільно |
4 |
14.12.2023 |
Іваник М.М. |
2. Вимоги до стану приміщень, обладнання,… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
20.03.2025
Запит до постачальника (щодо підтвердження відсутності консервантів та барвників у сировині)
10.03.2025
План управління небезпечними чинниками
07.03.2025
Наказ про створення групи НАССР