Зразок заповнення
22.02.2024
Журнал навчання персоналу
№ з/п | Дата проведення навчання | ПІБ співробітника | Тема | ПІБ інструктора | Оцінка за результатами тестування |
1 | 11.12.2023 | Іваник М.М. | HACCP: 7 кроків, 12 принципів | Петренко І.І. | добре |
2 | 12.12.2023 | Іваник М.М. | Небезпека харчових продуктів. Фізичні, хімічні, біологічні чинники. Алергени | Петренко І.І. | відмінно |
3 | 13.12.2023 | Іваник М.М. | Програми-передумови системи НАССР 1. Належне планування виробничих, допоміжних і побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення | Петренко І.І. | задовільно |
4 | 14.12.2023 | Іваник М.М. | 2. Вимоги до стану приміщень, обладнання,… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
29.10.2025
Протокол аналізування етапів виробничого процесу (Carver plus Shock) (цукор білий кристалічний)
21.10.2025
Методика роботи зі специфікаціями
21.10.2025
Журнал змін специфікацій