Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.02.2024

Журналу навчання персоналу

 

№ з/п

Дата проведення навчання

ПІБ співробітника

Тема

ПІБ інструктора

Оцінка за результатами тестування

1

11.12.2023

Іваник М.М.

HACCP: 7 кроків, 12 принципів

Петренко І.І.

добре

2

12.12.2023

Іваник М.М.

Небезпека харчових продуктів. Фізичні, хімічні, біологічні чинники. Алергени

Петренко І.І.

відмінно

3

13.12.2023

Іваник М.М.

Програми-передумови системи НАССР

1. Належне планування виробничих, допоміжних і побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення

Петренко І.І.

задовільно

4

14.12.2023

Іваник М.М.

2. Вимоги до стану приміщень, обладнання,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ