Зразок заповнення
22.02.2024
Журнал навчання персоналу
№ з/п | Дата проведення навчання | ПІБ співробітника | Тема | ПІБ інструктора | Оцінка за результатами тестування |
1 | 11.12.2023 | Іваник М.М. | HACCP: 7 кроків, 12 принципів | Петренко І.І. | добре |
2 | 12.12.2023 | Іваник М.М. | Небезпека харчових продуктів. Фізичні, хімічні, біологічні чинники. Алергени | Петренко І.І. | відмінно |
3 | 13.12.2023 | Іваник М.М. | Програми-передумови системи НАССР 1. Належне планування виробничих, допоміжних і побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення | Петренко І.І. | задовільно |
4 | 14.12.2023 | Іваник М.М. | 2. Вимоги до стану приміщень, обладнання,… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу