Зразок заповнення
04.03.2024
Акт дегустації ХХХ
Присутні члени дегустаційної комісії: _________
№ з/п |
Показник (який оцінювався згідно з ДСТУ або ТУ) |
Коефіцієнт вагомості (якщо застосовувався) |
Зразок 1 |
Зразок 2 |
Зразок 3 |
1 |
ХХХ |
1 |
4,5 |
4,67 |
4,89 |
2 |
ХХХ |
1 |
4,34 |
4,67 |
4,67 |
3 |
ХХХ |
1 |
4,34 |
5 |
4,89 |
4 |
ХХХ |
1 |
4,44 |
4,78 |
4,9 |
5 |
… |
1 |
4,22 |
4,68 |
4,9 |
6 |
… |
0,5 |
4,06/2,03 (якщо коефіцієнт вагомості не застосовувався, то через риску нічного не пишемо – лише середнє арифметичне) |
4,06/2,03 |
4,06/2,03 |
7 |
… |
1,5 |
4,54/6,84 |
4,8/7,2 |
4,8/7,2 |
8 |
… |
2 |
4,5/9 |
4,9/9,8 |
4,9/9,8 |
9 |
… |
0,5 |
0 |
4,8/2,4 |
5/2,5 |
10 |
…. |
0,5 |
4/2 |
4,78/2,39 |
4,76/2,38 |
Загальна кількість балів з урахуванням коефіцієнта вагомості |
41,71 |
47,62 |
48,16 |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
19.03.2024
Протокол нагляду за шкідниками
04.03.2024
Дегустаційний лист оцінювання
22.02.2024
Журнал навчання персоналу