Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
04.03.2024

Акт дегустації ХХХ

 

Присутні члени дегустаційної комісії: _________

№ з/п

Показник (який оцінювався згідно з ДСТУ або ТУ)

Коефіцієнт вагомості (якщо застосовувався)

Зразок 1

Зразок 2

Зразок 3

1

ХХХ

1

4,5

4,67

4,89

2

ХХХ

1

4,34

4,67

4,67

3

ХХХ

1

4,34

5

4,89

4

ХХХ

1

4,44

4,78

4,9

5

1

4,22

4,68

4,9

6

0,5

4,06/2,03 (якщо коефіцієнт вагомості не застосовувався, то через риску нічного не пишемо – лише середнє арифметичне) 

4,06/2,03

4,06/2,03

7

1,5

4,54/6,84

4,8/7,2

4,8/7,2

8

2

4,5/9

4,9/9,8

4,9/9,8

9

0,5

0

4,8/2,4

5/2,5

10

….

0,5

4/2

4,78/2,39

4,76/2,38

Загальна кількість балів з урахуванням коефіцієнта вагомості

41,71

47,62

48,16

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ